Abyssmedia.com Forum Index Abyssmedia.com
Abyssmedia Support Forums
 
  FAQ    Search    Memberlist    Usergroups   Register 
  Profile    Log in to check your private messages    Log in 

i-Sound Recorder Not Functioning

 
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro
View previous topic :: View next topic  
Author Message
taemymkcil



Joined: 23 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Sun Apr 23, 2006 8:11 pm    Post subject: Reply with quote

The recorder does not recognize sound played in my Dell E1505. The Spectrum Analyzer does not fluctuate. This program worked in my previous computer. I tried line in, it doesn't work. My sound card is up to date and is a SigmaTel Audio card. Any suggestions?
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Sun Apr 23, 2006 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

Please check recording source at Settings->Mixer. It should be "Stereo Mix", "Wave"...
Line In used only for recording from line input(external sources)
Back to top
taemymkcil



Joined: 23 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Mon Apr 24, 2006 1:39 am    Post subject: Reply with quote

When I click settings, mixer and look at the "select recording source" I only see two options: line in and microphone. I want to record audio from the internet. I can't seem to find "Stereo Mix", "WAV", "mp3", or "What U Hear". Please help me.
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Tue Apr 25, 2006 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Please update sound card's driver.
Back to top
TommyD0401



Joined: 24 May 2006
Posts: 5
Location: Florida

PostPosted: Thu May 25, 2006 2:27 am    Post subject: Reply with quote

Oleg Thanks again (I apologize for misspelling in my previous post) I too found that after I entered the registration code that I could not record. I actually uninstalled and using regedit I deleted all keys refering to !sound. After reinstalling everything is working as advertized

Thank
Tom
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Thu May 25, 2006 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

Guest wrote:
Oleg Thanks again (I apologize for misspelling in my previous post) I too found that after I entered the registration code that I could not record. I actually uninstalled and using regedit I deleted all keys refering to !sound. After reinstalling everything is working as advertized

Thank
Tom

i-Sound store all settings into "isound.xml" file. It located in i-Sound installation folder. You can delete this file and i-Sound will load default settings.
Back to top
Sesh



Joined: 21 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Fri May 26, 2006 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

dear Oleg,
It is the best product I have come across. Why don't you send updates to our email address,
Sesh
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001-2011 phpBB Group