Abyssmedia.com Forum Index Abyssmedia.com
Abyssmedia Support Forums
 
  FAQ    Search    Memberlist    Usergroups   Register 
  Profile    Log in to check your private messages    Log in 

iSound doesn't record from WinAmp

 
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ulty



Joined: 19 Apr 2005
Posts: 1

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 2:27 am    Post subject: Reply with quote

Hello, I am having trouble with iSound recorded from a file from the internet that is played via Winamp. My sound devices include ESS1969 PCI, and Creative Audio PCI. I have modifed the "select recording source" option to reflect all options that are available, and still it records silence. I've also tried the "mixer lock". No dice. Any advice on how to at least diagnose the problem here? Many thanks.
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Wed Apr 20, 2005 9:16 pm    Post subject: Reply with quote

We installed ESS1969 PCI for testing with default Windows drivers. Please select output device in Winamp ESS 1969 and recording device in i-Sound ESS 1969 too. Select recording source "Record Mixer" and set level to 50%. All work fine!
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001-2011 phpBB Group