Abyssmedia.com Forum Index Abyssmedia.com
Abyssmedia Support Forums
 
  FAQ    Search    Memberlist    Usergroups   Register 
  Profile    Log in to check your private messages    Log in 

records but not plays - records but does not play recorded

 
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tonkopryaha



Joined: 29 Nov 2005
Posts: 1

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

There was a file playing with the Real Player. I recorded it with i-Sound Pro 6.5.9.0. But I can't play it after. Does anybody know possible causes of the problem.



Edited By tonkopryaha on 1133308458
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

Does you select right recording source?
Back to top
Mark
Guest





PostPosted: Wed Dec 14, 2005 5:53 am    Post subject: Reply with quote

I have a similar problem. I'm using the eval version and recorded some streaming audio from a web site. I set the s/w to stereomix and the size of the mp3 indicates that I recorded something, but nothing plays when I use RealPlayer to play it back. I could see that it was recording because the bars were moving up and down. Any ideas would help
Back to top
Oleg Tsheglov
Site Admin


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 309

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

1. What format you select? MP3, WMA...
2. Try playback this file from i-Sound
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Abyssmedia.com Forum Index -> i-Sound WMA MP3 Recorder Pro All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001-2011 phpBB Group