Have to re-register every start-up - Program Registration Problem

Sound recording software. Support MP3, WMA, WAV, OGG and APE formats
Post Reply
rinkeedink
Posts: 3
Joined: Fri Jan 13, 2006 11:58 pm

Post by rinkeedink » Sat Jan 14, 2006 12:03 am

I have successfully registered. However, every time I re-start the program, it does not remember I am registered. Frustratingly, this leads to timer recordings only lasting 1.53 megabytes, and I missed a Howard Stern Show on Sirius b/c of it.
HELP!

Oleg Tsheglov
Site Admin
Posts: 309
Joined: Fri Feb 13, 2004 5:55 pm
Contact:

Post by Oleg Tsheglov » Wed Jan 18, 2006 12:31 pm

What i-Sound version you have? Please uprgade to latest 6.60 from this site.

Terry

Post by Terry » Sat Feb 04, 2006 3:49 pm

i have version 6.6.0.2 and mine does the same thing.

Oleg Tsheglov
Site Admin
Posts: 309
Joined: Fri Feb 13, 2004 5:55 pm
Contact:

Post by Oleg Tsheglov » Mon Feb 06, 2006 12:29 am

It looks like program can't save settings into XML file. Does it lost other settings too?
Are you logged as Administrator(Power user) or as limited user (Guest)?

Celso Leal

Post by Celso Leal » Wed Feb 08, 2006 6:55 pm

rinkeedink wrote:I have successfully registered. However, every time I re-start the program, it does not remember I am registered. Frustratingly, this leads to timer recordings only lasting 1.53 megabytes, and I missed a Howard Stern Show on Sirius b/c of it.
HELP!
This is the same problem I'm having! There's no second downloading chance ?

Oleg Tsheglov
Site Admin
Posts: 309
Joined: Fri Feb 13, 2004 5:55 pm
Contact:

Post by Oleg Tsheglov » Wed Feb 08, 2006 8:54 pm

Downloading what?

Post Reply