Internet Explorer runs very slow with scryptcryptor

VBS to EXE and JScript to EXE Compiler
Post Reply
mike83
Posts: 2
Joined: Tue Jun 30, 2009 4:42 am

Internet Explorer runs very slow with scryptcryptor

Post by mike83 »

Hi,

I'm using the following commands:

Set oIE = Wscript.CreateObject("InternetExplorer.Application", "oIE_")

oIE.Navigate("http://www.whatever1.com")
Wscript.Sleep 1000
Do While (oIE.Busy)
Wscript.Sleep 1000
Loop
'code here to read page elements
oIE.Navigate("http://www.whatever2.com")


That's the basic idea anyway... I'm navigating multiple urls programatically.

When I compile this script through scryptcryptor the pages seem to load very slowly and don't seem to actually finish loading before the next Navigate command runs.

I don't have this problem when I run the vbs file.

Do you have any ideas? Maybe the version of wscript embedded in scryptcryptor or maybe something to do with the script being run directly from memory????

support
Site Admin
Posts: 421
Joined: Fri Feb 13, 2004 1:05 pm

Post by support »

Do you have the latest version of ScriptCryptor from this site?

support
Site Admin
Posts: 421
Joined: Fri Feb 13, 2004 1:05 pm

Post by support »

This bug has been fixed in current version 2.9.5.0

mike83
Posts: 2
Joined: Tue Jun 30, 2009 4:42 am

Post by mike83 »

Just downloaded the latest version 2.9.5.0

Unfortunately internet explorer still runs real slow when running compiled exe

support
Site Admin
Posts: 421
Joined: Fri Feb 13, 2004 1:05 pm

Post by support »

I have tested it on the different computers with Windows XP and Windows Vista, version 2.95 work correct with your code sample. Please make sure that you have properly updated previous version. Uninstall and install again.

support
Site Admin
Posts: 421
Joined: Fri Feb 13, 2004 1:05 pm

Post by support »

Please download and install version 2.9.6.0. Fixed another bug in event sink handler that caused 100% CPU usage with Internet Explorer.

Post Reply